Om mig selv

 

Hvem er jeg?

Morten S. Mølgaard
E-mail:

...og så forresten lige et par ting mere:

Den 9. marts 1972 blev jeg født i Aalborg.
Jeg er opvokset i Svenstrup syd for Aalborg. Her gik jeg også i skole, indtil gymnasiet, som jeg gennemførte i Støvring. Derefter uddannede jeg mig til landinspektør på Aalborg Universitet.

Min største fritidsinteresse er sommerfugle. Det står der mere om andetsteds på min hjemmeside.
Der er desuden et stort afsnit om meteorologi, som også interesserer mig. Hvad der sker oppe i atmosfæren er fascinerende, og vejrets omskiftelighed og til tider smukke scenerier optager mig meget. Men der skal ske noget! Dramatisk vejr er derfor mere end velkomment: tordenvejr, storm, styrtregn, snestorm o.s.v. Det er lidt sjovere, når elementerne raser. Mildt og fredsommeligt højtrykspræget vejr kan hurtigt blive lidt trivielt. Og så skal der være sne og kulde om vinteren - det hører sig nu engang til.

Og se så at få gang i nogle verdensomspændende initiativer med hensyn til bæredygtige energikilder, så vi slipper for global opvarmning. Hvordan kan man dog lade stå til så længe, efter min mening allerede alt for længe? At pille ved det globale klima er en frygtelig alvorlig sag, og man burde ikke betænke sig et sekund.

Jeg hører en del musik; det er mange forskellige genrer.


Tilbage til hjemmesidens forside


Copyright © Morten S. Mølgaard - Senest opdateret den 9. april 2011